انواع کشمش و نحوه تولید آنها:
1-کشمش آفتابی خشک:
همانطور که از نام این نوع کشمش پیداست در آفتاب و زیر نور خورشید خشک می شود. در این روش انگور بیدانه پس از چیدن از باغ بدون هیچ گونه عملیاتی در معرض آفتاب قرار می گیرد و سپس خشک می شود که رنگ آن قهوه ای تیره و کمی خشک می باشد.
2-کشمش سایه خشک:
این نوع کشمش را کشمش آویزان نیز می نامند. در این روش انگورهای مختلف را در سایه و در جریان هوای خنک و با حرارت کمتر آویزان می کنند تا بتدریج ، ظرف ۱۰تا ۲۰روز خشک شوند. این کشمش از نظر سلامت بسیار مورد تائید است.
3-کشمش تیزابی(کشمش سلطان):
بعد از چیده شدن انگور درسبدها آنها را در محلول تیزاب آماده شده از قبل به مدت یک دقیقه فرو می برند بعد سبد را از محلول خارج می کنند و روی سطح توری آبکش می کنند و انگاه به بارگاه های سیمی یا توری و یا پهن کردن روی زمین جهت خشک شدن انتقال می دهند مدت خشک شدن ۵تا ۸ روز می باشد .این نوع کشمش بیشتر صادراتی می باشد.
4-کشمش انگوری(کشمش طلایی):
در این روش انگور چیده شده در داخل محلول تیزاب از قبل اماده شده قرار می دهند بعد از ۲روز با پوشاندن پلاستیک روی انها و دود زنی گوگرد انجام می شود و بعد چند روز انگور طلایی آماده است.که این نوع در کشورهای مختلف تقاضا دارد.